vrijdag

Meisje heeft seks met vijf jongens in zicht treinreizigers

In Londen hebben geschokte treinreizigers de politie gebeld nadat zij vanuit hun wagon zagen hoe een jonge vrouw seks had met vijf jongens, meldt The Sun. De politie kon het 21-jarige meisje in kwestie, Samantha Armstrong, ter plekke arresteren. Van de vijf schooljongens werden er drie verhoord, maar de andere twee vluchtten weg.
Volgens de krant had de blonde Armstrong de jongens op straat benaderd en direct gevraagd of zij seks met haar wilden. Daarop zouden de jongens haar zijn gevolgd naar de achterkant van een gebouw, dichtbij een spoorlijn.

Drugs
De jonge vrouw zou onder invloed van drugs zijn geweest. Volgens een psycholoog heeft ze moeite met het inschatten van passend gedrag. Haar advocaat meent dat ze zelfvertrouwen en een gevoel van eigenwaarde mist.

Armstrong verscheen nerveus giechelend voor de rechter, die de zaak uitstelde tot 16 mei. Het meisje riskeert enkel gemeenschapsdienst, liet rechter Angus Hamilton al verstaan.

Kerstmis en Pasen
The Sun vernam na de zitting van 'een bron' dat het voorstel van de blondine voor de jongens Kerstmis en Pasen tegelijk was, maar dat hun ouders waarschijnlijk razend zullen zijn. Blijkbaar ging Armstrong ertegenaan als een sneltrein, terwijl ze de ene na de andere afwerkte. Ze besefte niet dat ze konden gezien worden."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten